top of page

ECODELEGATS 

ECODELEGADES

Lluitem localment per canviar globalment

CUIDAR EL NOSTRE ECOSISTEMA 

CONSCIENCIAR SOBRE L'ESTALVI DE L'AIGUA

UTILITZAR LA LLUM SOLAR

FER UNA XARXA D'INSTITUTS AMB PROJECTES SIMILARS

L'Ecomontgròs és un projecte d'educació ambiental que va nèixer l'any 2016 amb la voluntat de treballar eines de participació entre l'alumnat del centre i de transformar-lo en un centre amable vers el medi ambient.

 

 

 

 

 

 

 

En aquest projecte, els ecodelegats i les ecodelegades, que estan representades des de 1r de l'ESO fins a 2n de bat, decideixen quins són els projectes que es volen portar a terme i són part activa dels mateixos. Acompanyant als estudiants, hi ha un equip de professores i professors que estan compromesos amb els objectius de l'Ecomontgròs.

 

L'òrgan principal, decisori, és l'assemblea verda, a on assisteixen ecodelegades i professores. En aquest estament, que es reuneix com a mínim tres cops l'any, es decideixen els objectius i els projectes que es treballaran en el curs natural. Un cop preses les decisions, es conformen tantes comissions com projectes es volen dur a terme. En les comissions hi ha un nombre més reduït d'ecodelegats, perquè aquestes siguin més operatives, i un professor o professora que facilitarà i acompanyarà el treball en la comissió.

Què és i quins objectius té l'Ecomontgròs?

I com funciona?

foto ecomontgros.jpg
IMG_20201022_105703.jpg
bottom of page